VIDEO: Stembussen Clubkascampagne geopend!

SV Dalfsen en ASC’62 gaan vol voor de komst van een tribune op Sportpark Gerner. Nu is het zaak dat er zo veel mogelijk geld opgehaald wordt om dit te realiseren. Jij kunt daar aan meehelpen! SV Dalfsen en ASC’62 doen met het gemeenschappelijke doel mee aan de Rabobank Clubkascampagne. Breng vanaf vandaag je stem uit op de beide verenigingen.

STEM HIER!

Sportpark Gerner is sinds jaar en dag het onderkomen van voetbalverenigingen SV Dalfsen en ASC’62. Het complex is van alle gemakken voorzien: twee sfeervolle clubgebouwen, twee strakke kunstgrasmatten, een schitterend hoofdveld, een handbalveldje, een meersportenplein, gloednieuwe kleedkamers. Een tribune ontbreekt echter nog altijd. Om Sportpark Gerner echt compleet te maken, gaan SV Dalfsen en ASC’62 daar dit jaar verandering in te brengen!

Met de komst van een tribune bij het hoofdveld krijgt Sportpark Gerner echt de uitstraling die het verdient. Bovendien biedt het de toeschouwers de mogelijkheid om comfortabel te genieten van de thuiswedstrijden van ASC’62 en SV Dalfsen, ook als de weersomstandigheden niet optimaal zijn.

Rabobank Clubkas Campagne
De Rabobank Clubkas Campagne is er om verenigingen of stichtingen een steuntje in de rug te geven. De Rabobank Vaart en Vechtstreek stelt 150.000 euro beschikbaar, te verdelen onder alle deelnemende verenigingen. Niet de bank, maar de leden bepalen op deze manier welke vereniging of stichting een financiële bijdrage verdient voor het realiseren van het clubdoel.

Leden van de Rabobank mogen vijf stemmen verdelen onder de deelnemende verenigingen. Stemmen kan van 1 tot en met 17 maart en per club mag je maximaal twee stemmen uitbrengen. SV Dalfsen en ASC’62 roepen iedereen op om twee stemmen aan SV Dalfsen te besteden en twee aan ASC’62. Zo komen in totaal vier stemmen binnen bij het gezamenlijke doel: het realiseren van de tribune op Sportpark Gerner.

Beachveld
Het is voor SV Dalfsen de tweede keer dat het meedoet aan de Rabobank Clubkas Campagne. In 2016 organiseerde de Rabobank de actie voor de eerste keer. SV Dalfsen deed destijds mee in samenwerking met SV Dalfsen Handbal, met als doel het realiseren van een beachveld op Sportpark Gerner. De actie leverde ruim 3.500 euro op voor SV Dalfsen, voldoende om binnenkort daadwerkelijk het beachveld aan te leggen.

SV Dalfsen gaat, samen met ASC’62, wederom voor een topopbrengst. Breng vanaf woensdag je stem uit voor de tribune op Sportpark Gerner!