Veteranen on tour

Afgelopen vrijdagavond fietsten de veteranen van SV Dalfsen de ronde van Dalfsen. Gestart werd bij sponsor Bouwcenter Schippers waar een heerlijk buffet klaar stondm verzorgd door Hotel Restaurant Het Roode Hert.

Na deze voedzame maaltijd moesten de mannen aan de bak, in vier poules volgde een competitie spijkerslaan. Het materiaal was door Richard Schippers verzorgd dus was uitstekend voor elkaar. Er werden vele spijkers geslagen en dit leverde uiteindelijk een winnaar op, Henri Dominee was het meest doeltreffend. Uit handen van de organisatie kreeg hij de bokaal overhandigd in de vorm van een gegrafeerde voorhamer.

Na het actieve deel werd de tocht voortgezet richting tassensponsor De Fabriek. Onder het genot van een goed gevulde kaasplank en een vers getapt sapje werd het spijkerslaan geëvalueerd. Ook sloten een aantal verlate veteranen aan wat het feest compleet maakte. Tenslotte werd de trip doorgezet naar shirtsponsor Het Oude Station. Hier had uitbater Joost gezorgd voor een gezellige sound en wederom een hapje en een drankje. Rond sluitingstijd werd de balans op gemaakt en geconcludeerd dat dit zeker voor herhaling vatbaar is.

Op zondagmorgen moest er overigens weer gewoon gevoetbald worden en mede door de teambuilding op vrijdag werd er met 2-1 gewonnen van Rohda Raalte.

 Volg SV Dalfsen op social media: