Thomas Valk nieuwe trainer Combi JO19-2

Het combiteam SV Dalfsen/ASC’62 JO19-2 wordt tijdens het seizoen 2017/2018 getraind door Thomas Valk. Het wordt zijn eerste klus als trainer. Onlangs slaagde Thomas (21) voor de cursus UEFA C Trainer-Coach III.

Thomas is sinds jaar en dag als voetballer actief bij SV Dalfsen, waar hij deel uitmaakt van de tweede selectie. Daarnaast is hij actief in zowel de jeugdcommissie als de toernooicommissie. Bij JO19-2 gaat Thomas komend seizoen samenwerken met leiders Hans Westerhof en Riewing Koster.

“Ik ben blij dat ik mijn eerste jaar als trainer in het combi project kan maken”, laat Thomas weten. “De samenwerking tussen ASC en SV Dalfsen heb ik altijd van harte toe gejuicht en daarom vind ik dit een mooie uitdaging om mezelf te ontwikkelen als trainer. Mijn verwachting voor volgend seizoen is dat het sportief gezien een succesvol seizoen wordt, met een goede sfeer als succesfactor.”

Thomas volgt Ricardo van der Els op, die tijdens de afgelopen voorjaarscompetitie met JO19-2 op een knappe derde plaats eindigde.

Volg SV Dalfsen op social media: