Terug van geweest: DROPPING!

De geruchten namen al maandenlang verschillende gedaantes aan in en rondom het sportpark, maar de witte rook kringelde afgelopen zondag op uit de schoorsteen van de kantine. Het is officieel, de dropping maakt zijn rentree! Twee jaar was het een gemis, toen bleef het in januari oorverdovend stil in ons huis der vreugd aan de Haersolteweg. Dit jaar niet! Geen vleermuis die hier ook nog maar iets aan kan veranderen. 

De teams kunnen op vrijdag 20 januari laten zien hoe ze de afgelopen twee jaar hebben getraind voor de dropping. Wie kent Dalfsen en haar omgeving op zijn duimpje en vindt blindelings en door elk weiland de weg terug naar de kantine? Wie heeft zijn smaakpapillen getraind voor de beruchte eetproef? En wie heeft de afgelopen jaren liters yoghurt en kilo’s perziken op sap ingeslagen om stiekem thuis te oefenen voor het perziksjoelen?

Natuurlijk heeft de organisatie al haar creativiteit gebruikt om een gepast thema te vinden voor de dropping. In een samenleving waarin een ieder zijn ideeën niet onder stoelen of banken hoeft te steken is de organisatie vooruitstrevend geweest. De teams krijgen vrijheid in hun outfitkeuze, mits het iets te maken heeft met de letter ‘D’ (van Dalfsen & dropping). Kom je als Dolly Parton, dennenboom of toch liefhebber van de dolle duikavond? Laat je creativiteit de vrije loop. Het team met de leukste of meest originele thema(‘s) wint een grootse prijs, en deze wíl je hebben!

Ook deze editie zal een mysteryguest plaats nemen op een illustere plek in Dalfsen, zal een Nederlands rasartiest met een diepgaand repertoire de avond voorzien van vrolijke klanken en zal de droppingcommissie zorgen dat er genoeg drank is om de droge keeltjes te blijven smeren.

Hieronder volgen nog een paar belangrijke mededelingen:
Datum: Vrijdag 20 januari 2023
Aanvangstijd: 19:00 uur
Teams: Minimaal 6 tot maximaal 10 personen
Inschrijfgeld: €10 p.p.

Geef je zo snel mogelijk op, want VOL = VOL! Aanmelden kan door onderstaand formulier in te vullen.

De groeten en alvast heel veel succes met de voorbereiding,

De droppingcommissie (een tros onverschrokken helden uit Dalfsen 4) in samenwerking met het Dalfser bestuur

UPDATE: De dropping is vol, de inschrijving is gesloten!

Opgave

Volg SV Dalfsen op social media: