SV Dalfsen start sterk in derde klasse C

Het debuut van SV Dalfsen in de derde klasse C is zeer goed verlopen. Tegenstander HODO uit Hollandscheveld was de tegenstander en onder prima omstandigheden werd er om 14.00 uur afgetrapt. Koud drie minuten later lag de bal al achter de HODO doelman, Chiel Huisjes was de doelpuntenmaker. Dezelfde Huisjes scoorde binnen 21 minuten nog twee keer en wist hiermee een zuivere hattrick te realiseren. Voor rust werd het nog 4-0 voor Dalfsen dit keer een knal van Joren Rietman.

Na rust eenzelfde spelbeeld, HODO kon maar één keer gevaarlijk worden met een schot op de paal. Dalfsen wist nog wel twee keer het net te vinden, de vijfde goal kwam op naam van Jeroen Kamphuis en Erik Koedijk wist de 6-0 binnen te knikken. Al met al een zeer solide overwinning en dit resultaat zorgt ervoor dat Dalfsen ook gelijk koploper is. Komende zondag speelt Dalfsen thuis tegen Weerdinge, aanvang 14.00 uur op Sportpark Gerner.