SV Dalfsen proost in volle kantine op het nieuwe jaar

Zondagmiddag hield SV Dalfsen in de kantine op Sportpark Gerner de traditionele nieuwjaarsreceptie. Interim-voorzitter Dirk Mosterman nam samen met een groot aantal leden het glas ter hand om te proosten op het nieuwe jaar. De opkomst was zeer goed en jong en oud genoot van een prettig georganiseerde middag.

De dag begon sportief met de tweede editie van het Vedette Toernooi. Alle seniorenteams waren aanwezig, waarbij de Veteranen zelfs twee teams op de been brachten. De spelers van het eerste elftal werden verdeeld over de zeven deelnemende ploegen. Uiteindelijk was het team van SV Dalfsen 3, net als vorig jaar, het sterkst. Zij mochten wederom de beker en een zak vol munten in ontvangst nemen, met als extra teamprijs een heuse Sven Kramer-muts.

Na de voetbal stond een kop soep en een broodje gereed in de kantine om de hongerige magen te stillen, waarna om 15.00 uur de nieuwjaarsreceptie startte met een gevarieerde toespraak. Er werd teruggeblikt op de successen van het eerste team, met name de promotie naar de eerste klasse. Ook werden de twee selectietrainers, Jacob Grooten en John Nijhoff, in het zonnetje gezet. Zij zetten onlangs hun handtekening onder een nieuw contract.

Ook was er aandacht voor de kerstbomenverkopers, die ieder jaar een aanzienlijk deel van de opbrengst doneren aan SV Dalfsen. Dit jaar was er echter een klein incidentje bij de opstart van de verkoop. Bij het plaatsen van een kerstboom in het dorp werd een gasleiding geraakt. Paniek alom. Om in de toekomst op dergelijke situaties voorbereid te zijn, overhandigde Dirk Mosterman de heren een handig noodpakketje.

Ten slotte was er nog een grote verloting met dit jaar bijzonder veel gesponsorde prijzen. De hoofdprijs was een minuut lang gratis winkelen bij kringloopwinkel Noggus & Noggus in Dalfsen, maar ook ‘een jaar lang gratis bloemen’ en een saunabezoek met Dinie Bosch vlogen eruit. Moe maar voldaan en voorzien van een gewonnen prijs verliet iedereen na afloop de kantine.

Volg SV Dalfsen op social media: