SV Dalfsen luidt jubileumjaar in met nieuwjaarsreceptie

Het jubileumjaar 2017 begint bij SV Dalfsen natuurlijk met de traditionele nieuwjaarsreceptie. Op zondag 8 januari kunnen de leden elkaar onder het genot van een hapje en een drankje een gezond nieuwjaar wensen. Het belooft dit keer een unieke nieuwjaarsreceptie te worden, die bol staat van de primeurs en presentaties.

Het nieuwe jaar begint sportief, want vanaf 12.00 uur is er voor de senioren en junioren een rommeltoernooi. De pupillen zijn uiteraard ook welkom om onderling een balletje trappen. Na afloop van het rommeltoernooi verplaatst het programma zich naar de kantine van SV Dalfsen.

Vanaf 13.30 uur start de nieuwjaarsreceptie met de prijsuitreiking van de Grote Clubactie. Daarna neemt de interim-voorzitter het woord en vervolgens presenteert de jubileumcommissie het speciale logo, ter ere van het 75-jarig bestaan. Ook het complete programma van het jubileumjaar, met alle activiteiten die in 2017 plaatsvinden bij SV Dalfsen, wordt bekendgemaakt.

De presentatie van de Club van 75 loopt feilloos over in de presentatie van het jubileummagazine ‘SV Dalfsen 75 jaar’. Dit boekwerk van 64 pagina’s is gratis verkrijgbaar en in ruime aantallen aanwezig tijdens de nieuwjaarsreceptie. De laatste uurtjes van de nieuwjaarsreceptie staan in het teken van muziek en vooral veel gezelligheid.