SV Dalfsen luidt 2023 in met Vedette Toernooi en Nieuwjaarsreceptie

Het jaar 2023 begint bij SV Dalfsen met de traditionele nieuwjaarsreceptie. Na de afgelaste edities van 2021 en 2022 gaat het dit jaar weer door. Op zondag 8 januari kunnen de leden elkaar onder het genot van een hapje en een drankje een gezond nieuwjaar wensen.

De dag begint sportief, met de derde editie van het Vedette Toernooi. Het deelnemersveld bestaat dit jaar uit Dalfsen 2, Dalfsen 3, Dalfsen 4, Dalfsen 5 en de veteranen. De spelers van Dalfsen 1 leren tijdens dit toernooi de fijne kneepjes van het vak, zij worden door middel van loting verdeeld onder de teams.

Voorgaande edities van het Vedette Toernooi werden een prooi voor het huidige Dalfsen 3. Welk team treedt in hun voetsporen en gaat er dit keer vandoor met de eeuwige roem, de beker en als hoofdprijs een zak munten?

De koffie staat klaar vanaf 10.30 uur, alle teams worden om uiterlijk 10.45 uur aanwezig verwacht in de kantine. De wedstrijden vinden vervolgens plaats op velden A, B en E. Er wordt gewoon elf tegen elf gespeeld, er mag doorlopend gewisseld worden en de buitenspelregel is uitgeschakeld.

Na het sportieve gedeelte verplaatst het programma zich naar de kantine. Voor deelnemers en toeschouwers staat daar tussen 13.00 en 14.00 uur een heerlijke lunch klaar. Aansluitend zal tijdens de Nieuwjaarsreceptie worden teruggeblikt op 2022 én vooruit worden gekeken naar het nieuwe jaar. Wie het Vedette Toernooi heeft gemist, kan vanaf 14.00 uur alsnog aansluiten in de kantine! De laatste uurtjes van de nieuwjaarsreceptie staan in het teken van muziek en vooral veel gezelligheid.

Volg SV Dalfsen op social media: