Schrijf je snel in voor het Koppel Darttoernooi

Op zaterdag 17 december staat de vierde editie van het SVD Koppel Darttoernooi op het programma. De organisatie heeft inmiddels enkele tientallen aanmeldingen ontvangen, dus het belooft weer een mooie dag te worden. De inschrijving is nog geopend: twijfel niet en geef je op!

In de kantine vliegen op 17 december vanaf 12.00 uur de pijlen weer het bord in. Deelname is voor SVD-leden vanaf de O17-junioren, trainers, leiders en ouders van leden. Er wordt gespeeld in koppels, waarvan tenminste één van de twee lid is van SV Dalfsen, of trainer, leider of ouder is van een SVD-lid.

Wie volgt de kampioenen van vorig jaar op? Wie wordt het Dart-kampioenskoppel van Dalfsen en wint de wisselbeker? Ga de uitdaging aan en schrijf je als koppel in via onderstaand formulier. Deelname kost €10,- per koppel, contant te betalen op 17 december, voor aanvang van het toernooi. Je kunt je opgeven tot en met 15 december, dan sluit de inschrijving. Voor vragen kun je mailen naar: activiteitencommissie@svdalfsen.nl.

Opgave

darts
Foto: Johan Bokma