Schrijf je in voor de Zomer voetbaldagen!

Een aantal dagen achtereen met andere voetballers werken aan je techniek, wie wil dat nou niet? Voetbal jij in de F-league, of bij de JO6- tot en met de JO13-pupillen? Dan is het weer mogelijk je in te schrijven voor de Zomer voetbaldagen van 2017. Aanvallen, verdedigen en omschakelen; alles komt aan bod.

De Zomer voetbaldagen in Dalfsen vinden dit jaar plaats in de feestweek, in aanloop naar het 75-jarig jubileum. Op maandag 28, dinsdag 29 en woensdag 30 augustus staat alles op Sportpark Gerner in het teken van voetbal.

Programma
Tijdens de Voetbaldagen krijgen de deelnemers een gevarieerd programma aangeboden, onder leiding van gediplomeerde trainers. Het programma vindt dagelijks plaats tussen 10.00 en 16.00 uur en is zonder overnachting. Onderdelen die aan bod komen zijn onder andere trainings- en wedstrijdoefeningen, vaardigheids- en circuitvormen. Als klap op de vuurpijl ontvangen alle deelnemers een promotiepakket met daarin onder meer een uniek tenue en een wedstrijdbal.

Inschrijven
Dit gebeurt ook dit jaar weer digitaal. Via het invulformulier kunnen de benodigde gegevens ingevuld worden. Ervaring van voorgaande jaren leert dat de website overbelast kan raken op het moment dat de inschrijving start. We vragen hiervoor begrip en adviseren om het te blijven proberen totdat de inschrijving daadwerkelijk gelukt is. Een inschrijving is pas gelukt als je een bedankpagina krijgt. Daarnaast maakt de betaling de inschrijving definitief. Aanmeldingen via telefoon of e-mail worden niet verwerkt!

Locatie & kosten
Het deelnamebedrag voor de editie 2017 (3-daagse) bedraagt €99,50 en is inclusief het Voetbaldagen promotiepakket, bestaande uit een uniek tenue en een bal. Daarnaast zal ook de lunch en de pauzes volledig verzorgd worden door ProjectSports.

Locatie Dalfsen
Accommodatie ‘Gerner’
Haersolteweg 10
7722 SE Dalfsen
Data: Maandag 28, dinsdag 29 en woensdag 30 augustus 2017

Volg SV Dalfsen op social media: