REMINDER | Schrijf je in voor de Olympische Dropping van 2018!

Elke sportliefhebber kijkt er al maanden naar uit; het jaar 2018! Dit jaar staat vol met topsport zoals het WK voetbal, de Tour de France, Formule 1 en ga zo maar door. Het begin van het jaar staan de Olympische Winterspelen in Zuid-Korea op het programma. De echte kenners weten natuurlijk dat de daadwerkelijke Spelen een paar weken eerder beginnen, namelijk in Dalfsen!

Ditmaal geen jubileumjaar in het mooie Dalfsen, waardoor er weer volledig gefocust kan worden op topsport. Bij deze Olympische Dropping is er wederom een mooie route uitgestippeld die bol zal staan van de nodige sportieve activiteiten. Uiteraard zal dit ook gepaard gaan met wat voer en bakken bier zodat je tijdens het sporten niet te maken krijgt met uitdroging of de welbekende hongerklop.

Deelnemers hoeven ook niet bang te zijn voor spanningen met Noord-Korea. Noord-Korea ligt immers zo’n 8.240 km bij ons vandaan. Men zal hooguit een verdwaalde Duitser tegen kunnen komen in de bossen. Wees ook niet gevreesd dat we deelnemers zullen uitsluiten zoals Rusland overkomen is. Wil jij meedoen onder de Russische vlag? Altijd welkom, wij sluiten niemand uit! Alcoholconsumptie bij het aansluitende feest staat bij ons immers niet op de dopinglijst. Kies je op aanwijzen van je coach met de scheve schaats per ongeluk voor de binnenbaan in plaats van de buitenbaan? Wij zien het door de vingers!

In overleg met het DOC (Dalfser Olympisch Comité) is er bovendien gekozen om de focus volledig te leggen op de sluitingsceremonie die zijn weerga niet kent. Kosten noch moeite zijn gespaard om deze editie spetterend af te sluiten met een echte rasartiest.

Toch zal hier ook de Olympische gedachte hoog in het vaandel staan; meedoen is immers belangrijker dan winnen, mits er voldoende geconsumeerd wordt!

Hieronder volgen een paar belangrijke mededelingen:

Datum: zaterdag 20 januari 2018
Aanvangstijd: 19:00 uur
Kosten: €7,50 per persoon
Teams: Minimaal 6 tot maximaal 10 personen

Geef je zo snel mogelijk op, want VOL = VOL! Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar droppingsvdalfsen@gmail.com. Vermeld daarbij de teamnaam en het aantal personen. Het best verklede team krijgt een prijs!

De groeten,
De droppingcommissie in samenwerking met het Dalfser Olympisch Comité (DOC)

Volg SV Dalfsen op social media: