Open dagen bij Snowsports Zwolle

Of je nu een doorgewinterde wintersportliefhebber bent en alvast in de stemming wilt komen. Of je bent gewoon benieuwd of skiën of snowboarden wat voor jou is? Kom dan op zaterdag 4 en zondagmiddag 5 september naar de gratis open dagen van onze sponsor: indoor ski- en snowboardcentrum Snowsports Zwolle.

Er is die zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur en zondag van 13.00 tot 17.00 uur genoeg te doen aan de Ceintuurbaan 34. Zoals een gratis mini-proefles om het skiën of snowboarden op de rolpistes te ervaren. Het maakt niet uit of je een beginneling bent of niet. Ervaren instructeurs zorgen voor de juiste begeleiding. Alle materialen zoals helm, schoenen, skies en snowboards zijn aanwezig en gratis te gebruiken. Uiteraard is het ook mogelijk om gewoon rond te kijken en een hapje of drankje te nemen in het horecagedeelte.

“We hebben twee extra grote rolpistes. Hierdoor kan je eindeloos blijven skiën. Dat is ideaal om je goed voor te bereiden op de wintersport. Ook is het een leuke en complete work-out, waarbij je alle spiergroepen gebruikt. Beginners leren skiën of snowboarden en de ervaren wintersporters kunnen zo hun techniek en conditie verbeteren. Dat helpt je echt. Je komt gemakkelijker de berg af, hebt minder spierpijn en kans op blessures. Daardoor beleef je meer lol op wintersport”, legt eigenaar Alexander de Boer uit.

Helemaal gratis
“En ben je na de mini-proefles helemaal enthousiast geworden? Dan kunnen wij je meteen adviseren over wat voor jouw situatie de beste oplossing is, bijvoorbeeld losse lessen of een cursus. Ook hebben we nog een fantastische aanbieding. Boek je op één van de twee open dagen een cursus of abonnement voor later in het jaar, dan krijg je één extra les helemaal gratis”, voegt Alexander nog toe.

Hij hoopt op net zo’n goede opkomst als tijdens de eerste open dag op 12 september vorig jaar. “Toen was het druk en gezellig, ondanks de coronamaatregelen die we toen moesten treffen. Ons ski- en snowboardcentrum is met 900 vierkante meter heel ruim opgezet. Op die manier kan de 1,5 meter afstandsregel gemakkelijk gehanteerd worden.”

Goed bereikbaar
Snowsports Zwolle vind je aan de Ceintuurbaan 34 in Zwolle, tussen de A28 en het PEC Zwolle stadion, schuin tegenover de McDonalds. Er is volop gratis parkeergelegenheid.

“We hebben wel een verzoekje. Meld je van tevoren aan via ons e-mailadres info@snowsports.nl en geef aan wanneer en met hoeveel personen je komt. Vanwege COVID-19 hanteren we tijdsblokken op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur. Op zondag is dat tussen 13.00 en 15.00 uur en van 15.00 tot 17.00 uur. We hebben er veel zin in. Eindelijk weer een sportief evenement waar iedereen naar toekan”, sluit Alexander af namens het team van Snowsports Zwolle.

Volg SV Dalfsen op social media: