SV Dalfsen luidt het nieuwe jaar in

Afgelopen zondagmorgen klonk om 11.00 uur het beginsignaal van het traditionele Vedette toernooi van SV Dalfsen. Maar liefst zes teams speelden op groot veld tegen elkaar met als inzet de Vedettebokaal en een zak vol munten. De uiteindelijke winnaar kwam door strafschoppen tot stand waarbij de beste penalty werd genomen door Brent Lindeboom. Hij ontving dan ook uit handen van Sjoerd Klarenbeek de welverdiende bokaal.

Na het actieve gedeelte stond in de kantine een warme kop snert klaar compleet met roggebrood en spek. Tevens waren er overheerlijke snacks uit de keuken van Jaap en Dinie van Dijk.

Ondertussen volgde de nieuwjaarstoespraak waarin diverse onderdelen aan de orde kwamen. Zo werden de prestaties van de seniorenteams besproken en werd er een update gegeven over de status van de hoofdtrainer. Marcel Smid verlaat Dalfsen aan het eind van het seizoen en inmiddels zijn diverse acties ingezet om een waardig vervanger te regelen. Overigens reist de eerste selectie komende donderdag naar het Spaanse Malaga af voor een trainingskamp als onderdeel voor de voorbereiding voor de tweede helft van de competitie.

Verder was er sponsornieuws en volgde een update over de toekomst van de voetbalsport in Dalfsen. Ook werden de Vrienden van SV Dalfsen en de Kerstbomengroep bedankt voor hun inzet en bijdrage voor de vereniging. Vervolgens werd het startschot gegeven voor een grote verloting met een 100% win kans. De beschikbare loten waren in no time verkocht en iedereen ging met een mooie prijs naar huis. Dank aan de Dalfser middenstand en horeca die de prijzen voor deze verloting ter beschikking hebben gesteld.

Gedurende de middag werd een interne sjoel- en schietcompetitie gehouden. Bij het schieten werd Anne Feijen de verrassende winnares door in de finale twee mannelijke schutters uit te schakelen. Bij het sjoelen ging de eerste prijs naar Jan Bosch uit Ankum. Het feest ging tot in de late uurtjes door en de organisatie kan terug kijken op een geslaagd evenement.

 Volg SV Dalfsen op social media: