Meiden Voetbaldagen op Sportpark Gerner

FC Dalfsen organiseert dit voorjaar twee meidenvoetbaldagen in de vorm van voetbalclinics. Deze vinden plaats op vrijdag 29 maart en woensdag 15 mei, op Sportpark Gerner.

De eerste voetbalclinic wordt gehouden op vrijdag 29 maart. Van 16.00 tot 17.00 uur komen de meiden van groep 2, 3, 4 en 5 aan bod. Van 17.00 tot 18.00 uur mogen de meiden van groep 6, 7, 8 en de meiden die in de brugklas zitten zich uitleven.

Voor de meiden die meedoen met het schoolvoetbaltoernooi op 3 april kan deze clinic ook gebruikt worden als mooie voorbereiding op dit schoolvoetbaltoernooi. Na afloop krijgt iedereen een lekkere snack.

PEC Zwolle
De tweede clinic vindt plaats op woensdag 15 mei. Deze dag verzorgen de dames van PEC Zwolle een voetbalclinic. Deze duurt van 16.00 tot 17.30 uur en is voor meiden van groep 2 tot en met de brugklas. Een unieke kans om te mogen voetballen onder begeleiding van de PEC Zwolle dames!

Aansluitend is er natuurlijk nog ruimte voor een meet and greet. Deze dag wordt afgesloten met een lekkere snack en een prijsvraag waarbij leuke prijzen zijn te winnen!

Dus meiden, wacht niet te lang en meld je aan voor beide clinics! Ook zus(jes) of vriendinnetjes zijn van harte welkom. Deelname is gratis. Aanmelden kan via info@fcdalfsen.nl.

Volg SV Dalfsen op social media: