Klaverjascompetitie SV Dalfsen weer van start

Donderdag 15 september start de klaverjascompetitie van SV Dalfsen weer. In de kantine op Sportpark Gerner is jong en oud welkom om gezellig een kaartje te leggen. De avond start, zoals elke competitieronde, om 19.45 uur. De inleg is €3,50 per avond en elke speeldag is er een aantal kleine prijzen te winnen.

De klaverjascompetitie van SV Dalfsen bestaat uit dertien speelavonden, waarvan per deelnemer de beste tien meetellen voor de eindstand. Per avond worden drie rondes gespeeld en elke ronde bestaat uit zestien keer delen. Er wordt twee keer gedraaid. Als iedereen past, dan moet degene die na de deler zit verplicht zoeken. Er wordt alleen aan roem op tafel gedaan.

Klaverjasavonden SV Dalfsen
15 september
29 september
13 oktober
10 november
24 november
8 december
5 januari
19 januari
2 februari
16 februari
2 maart
16 maart
30 maart

Buiten de competitieavonden zijn er tevens twee koppelavonden, op 27 oktober en op 22 december. Op 13 april is het paaskaarten en dan is ook de prijsuitreiking van de competitie. Tenslotte wordt het seizoen op 20 april afgesloten met een avond prijskaarten, waar kleine geldprijzen te verdienen zijn.

Wie wordt de opvolger van Gerben ter Avest, de winnaar van vorig seizoen? Kom op de donderdagavonden gezellig naar de kantine van SV Dalfsen en speel mee!