Infoavond over voetzorg

Voor alle jeugdtrainers van ASC’62, SV Dalfsen en andere belangstellenden is er een avond georganiseerd die in het teken staat van voetzorg, in het bijzonder van voetzorg bij (jeugd)voetballers. Deze vindt plaats in het clubgebouw van ASC’62 op woensdag 21 maart.

Niek de Graaf is als podotherapeut werkzaam bij Innofeet (voorheen voetencentrum Nijenhuis). Hij geeft onder meer informatie over het aanschaffen van voetbalschoeisel en over het voorkomen van klachten. Na de pauze zal Simone Stolte, verzorgster van ASC-Heren 1, iets vertellen over blessurepreventie waarna er een demonstratie gegeven wordt op het gebied van tapen.

Er is ook gelegenheid om zelf te oefenen in het aanleggen van een goede taping en om verdere vragen te stellen aan Niek de Graaf en Simone Stolte. Inloop is vanaf 19.15 uur. De avond start om 19.30 en zal rond 22.00 uur zijn afgelopen. Graag aanmelden als je aanwezig wil zijn zodat rekening gehouden kan worden met de aanschaf van materialen en dergelijke. Dit kan via info@asc62.nl.

Programma:
19.15 uur – Ontvangst met koffie;
19.30 uur – Niek de Graaf van Innofeet;
20.00 – 20.15 uur – Tijd voor vragen en tweede kopje koffie;
20.45 uur – Tapecursus, eventueel aangevuld met kort blessurepreventieverhaal van Simone Stolte;
21.45 uur – Afronden en ruimte voor vragen aan Niek en/of Simone;
22.00 uur – Afsluiting.

Volg SV Dalfsen op social media: