Frans Hoek Keepersdag: Inschrijven kan nog tot en met zondag

Zondag 28 februari is de laatste dag waarop het mogelijk is om je in te schrijven voor de Frans Hoek Keepersdag. Wacht dus niet langer en meld je snel aan! Maar liefst 85 deelnemers hebben zich al opgegeven. Woensdag 2 maart is het al zover, dan organiseren SV Dalfsen en ASC’62 deze fantastische voetbaldag op Sportpark Gerner.

Doel van deze energieke dag is om alle aanwezige keepers en keepsters een leuke en leerzame dag te bezorgen. In het ochtendprogramma volg je een specifieke training om je techniek en inzicht bij te schaven en met andere keepers te praten over de mooiste en moeilijkste positie binnen jouw elftal. Hierbij worden speciale hulpmiddelen voor keepers gebruikt om gericht te kunnen trainen, zoals een Frans Hoek Tjoek. De aanwezige keeperstrainers zorgen voor professionele begeleiding.

Na de gezamenlijke lunch staat er in de middag een onderlinge Keeperscompetitie op het programma. Tijdens een aantal spellen, die speciaal voor keep(st)ers zijn, kan je laten zien wat je ’s ochtends hebt geleerd en geven de keeperstrainers je extra tips om nog meer punten te kunnen scoren. Natuurlijk is het de bedoeling om tijdens de Keeperscompetitie zoveel mogelijk punten te verzamelen.

Finaledag
De keep(st)ers met de meeste punten van jouw leeftijdscategorie krijgen een mooie prijs en mogen meedoen aan de Finaledag van de Beste Keeper van Nederland! Dus mocht je eens willen ruiken aan het keepersvak, een nóg betere keep(st)er willen worden, of willen proberen om de Beste Keeper van Nederland te worden, schrijf je dan snel in!

De keepersdag staat open voor alle keepers en keepsters. Dus ook meisjes en dames vanaf 6 jaar zijn van harte welkom, net als G-keepers. Deelname aan de Frans Hoek keepersdag kost €19,90 per persoon. Dit is inclusief een speciaal voor deze dag ontworpen T-shirt, een drankje en een lunchpakket.

Aanmelden
Meld je aan door het inschrijfformulier in te vullen en op te sturen naar keepersdagdalfsen@hotmail.com. Wacht niet te lang en verzeker je van een plekje!

Keepersdag Dalfsen