FOTO’S | Dalfsen 2 door in de beker

Het tweede elftal van SV Dalfsen heeft zich zondagmiddag geplaatst voor de volgende ronde van het bekertoernooi. Op het hoofdveld van Sportpark Gerner won de ploeg met 5-2 van Rohda Raalte; ruim voldoende voor de bovenste plek in de poule.

De bezoekers uit Raalte kwamen nog wel op voorsprong, maar dankzij doelpunten van Bas Pietersma en Ole Woltmeijer boog Dalfsen 2, spelend in zwarte shirts, deze achterstand om. Rohda maakte nog 2-2, maar daarna nam de thuisploeg afstand. Bas Pietersma legde er nog eens drie in het netje en bepaalde de eindstand op 5-2.

Na de 7-0 overwinning op Heino van vorige week is deze zege meer dan genoeg om door te stoten naar de knock-outfase van het bekertoernooi. Een goede opmaat richting de competitie, waarbij trainer John Nijhoff volop de mogelijkheid heeft om te selecteren. Zijn groep wordt kwalitatief steeds sterker, met meer en meer spelers die een plekje in de selectie willen bemachtigen. Het schijnt dat de groepsapp inmiddels maar liefst 37 deelnemers heeft.

Overigens is het tweede niet het enige elftal dat goed presteert in het bekertoernooi. Ook Dalfsen 1, 3, 4 en de veteranen doen mee en stuk voor stuk staan deze teams er goed voor. Ze hebben het allemaal in eigen hand komende zondag; bij een zege kwalificeren ze zich voor de knock-outfase.

Foto’s met dank aan Niels van der Vegt, bekijk alles in het fotoalbum!

 

Volg SV Dalfsen op social media: