Erevoorzitter Jos Ramaker neemt afscheid van SV Dalfsen

Afgelopen zaterdag werd scheidend erevoorzitter Jos Ramaker door SV Dalfsen getrakteerd op een sfeervolle afscheidsreceptie. Vele leden, oud-leden, sponsors en vrienden van Ramaker waren in het clubgebouw van SV Dalfsen aanwezig om op een gepaste wijze afscheid van de preses te nemen. Ramaker is maar liefst 15 jaar voorzitter geweest bij SV Dalfsen, gestart in 1998 en met een tussenpauze van 2 jaar geëindigd in 2015. SV Dalfsen bestaat volgend jaar 75 jaar en dit betekent dat Jos dus zo’n 20% van deze tijd voorzitter is geweest!

In die 15 jaar is er heel wat gerealiseerd binnen de vereniging, de afdeling voetbal is vanuit de omnivereniging verzelfstandigd, de accommodatie op Sportpark Gerner is grondig gemoderniseerd en recentelijk zijn er nog zo’n 80 zonnecellen op het dak van het clubgebouw aangebracht.

Als voorzitter had Jos Ramaker ook veel oog voor de ‘Lief en Leed’ kant van de vereniging. Heel veel mensen binnen en buiten de vereniging zijn door Ramaker in de bloemetjes gezet of met een bezoek vereerd. Maar ook in moeilijke tijden vertegenwoordigde Jos de vereniging, bij ziekte of overlijden werd er op gepaste wijze invulling gegeven om het leed enigszins te verzachten.

Naast de afscheidsreceptie en de benoeming tot erevoorzitter had de vereniging nog een cadeau in petto. Hiervoor nam Maurits von Martels, sportwethouder van de Gemeente Dalfsen, de aanwezigen mee naar buiten naar het plein aan de zuidzijde van het clubgebouw van SV Dalfsen. Op officiële wijze werd hier het bord onthuld waarop staat dat dit plein voortaan de naam van Jos Ramaker draagt.

Jos Ramaker Publiek Onthulling bord Maurits von Martels Jos Ramakerplein