Dalfser VoetbalQuiz: Nog enkele plaatsen vrij

Op zaterdag 3 oktober wordt de vierde editie van de Dalfser VoetbalQuiz gehouden. Plaats van handeling is de kantine van SV Dalfsen op Sportpark Gerner. Er zijn nog een paar plaatsen vrij.

De kantine is op 3 oktober geopend vanaf 19.00 uur, waarna de VoetbalQuiz start om 19.30 uur. Deelname is voor alle leeftijden en het inschrijfgeld is slechts 5 euro per persoon (contant betalen). Presentator Tom Wildvank vuurt in totaal 100 vragen af op de deelnemers, verdeeld over 8 categorieën.

SV Dalfsen neemt de maatregelen van het kabinet als gevolg van het coronavirus in acht. Dat betekent dat de tafels op ruime afstand van elkaar staan en dat er dit keer helaas maximaal 20 teams toegelaten kunnen worden. In de kantine gelden verplichte looproutes. 

Meedoen kan dit keer alleen in duo’s of individueel. Teams van meer dan 2 personen kunnen we helaas niet toelaten, met het oog op de anderhalve meter afstand. Momenteel zijn er 15 inschrijvingen en dus is er nog plek voor 5 teams.

Aanmelden
Aanmelden voor de Dalfser VoetbalQuiz kan via onderstaand formulier of via pr@svdalfsen.nl. Dit emailadres is ook bereikbaar voor meer informatie.

Omdat er beperkt ruimte is, krijgen leden van SV Dalfsen voorrang. Overige aanmeldingen komen op een wachtlijst en kunnen eventueel alsnog meedoen als het maximum aantal teams niet bereikt wordt. Stay safe en hopelijk tot 3 oktober!

Voetbalquiz

Volg SV Dalfsen op social media: