Dalfsen 1 treft HODO op Sportpark Gerner

SV Dalfsen speelt zondagmiddag thuis tegen HODO uit Hollandscheveld. De eerste wedstrijd van dit seizoen wist Dalfsen uit te winnen met maar liefst 0-6. HODO staat inmiddels laatste met slechts twee punten uit elf wedstrijden. Na de eerste verliespartij van dit seizoen, vorige week tegen Dalen, is dit op papier dus een prettige tegenstander.

Ondanks het verlies vorige week tegen Dalen staat SV Dalfsen nog steeds bovenaan in de derde klasse C. Onder de kop ‘Hollandse hits en push-ups’ gaf trainer Jacob Grooten afgelopen maandag een korte toelichting op dit succes in de Stentor. Het geheim: Hou het simpel en hang geen lulverhaal op.

Daarnaast lukt het Grooten aardig om een juiste mix te vinden tussen mooiweervoetbal en mentaliteit. Er wordt hard getraind en in elke oefenvorm zit een competitie-element. Bij verlies twintig keer opdrukken of materiaal opruimen, dat soort werk. Daarnaast is het ook nog ouderwets gezellig op Sportpark Gerner. De kleedkamer heeft na afloop van de thuiswedstrijden meer weg van een bruin café.

Grooten denkt dat de selectie van SV Dalfsen tot veel meer in staat is en dat wil hij eerst na boven halen. Zondagmiddag zullen we zien of de draad weer opgepakt kan worden. Ballensponsor is onze Erevoorzitter Jos Ramaker. We danken Jos voor alles wat hij voor onze vereniging heeft betekend en in het bijzonder voor de wedstrijdbal van zondagmiddag.

Volg SV Dalfsen op social media: