VERSLAG | Dalfsen 1 maakt gehakt van SVV’04

Het eerste elftal van SV Dalfsen heeft zich zondagmiddag overtuigend hersteld van een moeizame week. In Schoonebeek won de ploeg met maar liefst 2-8 van SVV’04. Concurrent Dalen won ook en dus verandert er niets in de top van de Derde klasse C.

Dalfsen hoefde zich eigenlijk geen moment zorgen te maken op Sportpark de Kampen. Binnen een kwartier zorgden Jeroen Kamphuis en Chiel Huisjes voor een tussenstand van 0-2. Nog voor rust liep de score verder op. Erik Koedijk en wederom Chiel Huisjes vonden het net. Tussendoor deed Bart Moes namens de thuisploeg iets terug, waardoor het scorebord halverwege 1-4 aangaf.

Ook het tweede bedrijf eindigde in 1-4, wat opgeteld zorgde voor een 2-8 eindstand. Dalfser treffers na rust kwamen op naam van Maarten Pouwels, Erik Koedijk, Daan van der Vegt en Vincent Jansen of Lorkeers. Met een ruime overwinning sluit Dalfsen een tegenvallende week toch nog positief af. Volgende week is het zaak om deze lijn door te trekken, dan staat de uitwedstrijd tegen Musselkanaal op het programma.

Chiel Huisjes (links) voerde zijn seizoenstotaal op naar zeven doelpunten