Combi JO13-3 grijpt net naast kampioenschap

Zaterdag 13 mei speelde het combiteam ASC/SVD D3 (JO13-3) een zinderende wedstrijd in Hardenberg tegen HHC (JO13-4). Inzet: het  kampioenschap. De leiders maakten een verslag:

De eerste helft loopt als een trein. Kans op kans, ook wel eens andersom, maar Dalfsen is de bovenliggende partij. Van 0-2 naar 1-2 door een uitglijder, HHC profiteert. Zo gaan we de rust in. Na rust keren de kansen. Dalfsen staat stil, HHC speelt feller op de bal en wint de duels. Het wordt 2-2 en de koppies gaan wat hangen.

Al snel volgt een 3-2 achterstand en is het geloof op een goede afloop weg. Hoewel we vaker uit achterstand goed zijn teruggekomen dit seizoen, lukt dat nu niet. Het wordt nog net 4-2 voor de eindfluit. Even is daar de teleurstelling, maar die douchen we snel weg.

We bedanken de coach en trainers voor hun inzet! en kijken terug op een  leuk en goed seizoen van het Combiteam. ASC/SVD D3 (JO13-3) heeft zich laten zien!! Samen sterk.