Bjorn van Hoorn nieuwe trainer JO15-1

Met ingang van het seizoen 2017/2018 is Bjorn van Hoorn de trainer van JO15-1. Hij volgt Stefan Jansen of Lorkeers op. Een groot deel van de spelersgroep kent Bjorn (19) nog van het afgelopen seizoen, toen hij als assistent-trainer betrokken was bij JO13-1.

“Ik heb erg veel zin in het komende seizoen, waarin ik voor het eerst hoofdtrainer ben van een team”, blikt Bjorn vooruit. “Afgelopen seizoen heb ik bij JO13-1 al geleerd op het gebied van het trainerschap. In het nieuwe seizoen ga ik een cursus volgen bij de KNVB om mij verder te ontwikkelen als trainer. Het aankomende seizoen wil ik veel bezig gaan met coördinatietrainingen. Hierin wil ik mijzelf verbeteren, maar natuurlijk vooral de spelers.”

Bjorn laat weten veel vertrouwen te krijgen vanuit SV Dalfsen en dit te willen terugbetalen met een mooi en leuk seizoen. De begeleiding van JO15-1 is al compleet met Ellen Nijhof en Bas Pietersma. Bjorn: “Samen gaan wij er komend seizoen voor zorgen dat er resultaten gehaald worden met JO15-1! Ik kijk erg uit naar de samenwerking met Ellen en Bas aankomend seizoen en hoop dat wij een hechte groep kunnen creëren, net zoals vorig seizoen bij JO13-1.”

Met de aanstelling van Bjorn heeft SV Dalfsen weer een vacature in de jeugdafdeling ingevuld. Echter, bij veel teams staan nog functies open. We zoeken leiders, trainers en grensrechters voor verschillende elftallen. Aanmelden hiervoor kan bij Jeroen Booijink via tcjeugd@svdalfsen.nl of Wim van der Vegt via tcsenioren@svdalfsen.nl.

Volg SV Dalfsen op social media: