De vrienden van SV Dalfsen

Waarom de Vrienden van SV Dalfsen?

Er is vaker gesproken over het oprichten van de zogenaamde club van €50,00 (voorheen de club van Fl100,00). Met het 75 jarig jubileum in het vooruitzicht lijkt ons dit het juiste moment om te starten met de Vrienden van SV Dalfsen. De organisatie van het jubileum brengt de nodige kosten met zich mee. Met het oprichten van de VvSVD willen we in het Jubileum jaar een financiële bijdrage kunnen leveren aan de jubileum commissie. Vervolgens zal het primaire doel van de VvSVD zijn, inkomsten te genereren die aangewend kunnen worden voor zaken die niet uit de normale begroting van SV Dalfsen betaald kunnen worden.

Wie zijn de toekomstige Vrienden van SV Dalfsen?

Dit zijn uiteraard leden, oud-leden, donateurs, vrijwilligers van SV Dalfsen maar ook (groot)ouders van (jeugd)leden en verder iedereen die SV Dalfsen voetbal een warm hart toe draagt.

Wat kost het lidmaatschap van de Vrienden van SV Dalfsen?

Het eerste jaar kost het lidmaatschap, geheel in het teken van het 75-jarig jubileum, €75,00. In de jaren daarna kost het lidmaatschap €50,00 per seizoen. Iedereen die lid wordt in het jubileum jaar (aanmelden t/m 30-06-2017) doet met zijn inschrijvingsnummer tevens mee aan een verloting die gehouden wordt onder alle aangemelde Vrienden van SV Dalfsen. Het prijzengeld  wordt bepaald aan de hand van het aantal aanmeldingen en zal maximaal €454,00 (ivm de wet  op kansspelbelasting) bedragen.

Wat krijgt u terug voor uw lidmaatschap?

• Het eerste jaar kans op een leuke prijs uit de verloting!
  • Waardering en sympathie vanuit de vereniging.

Vermelding van uw naam op een bord in de kantine en op de website van SV Dalfsen. (Het is ook mogelijk om anoniem lid te worden, dus zonder vermelding van naam)

Hoe kunt u zich aanmelden?

Download hier het inschrijfformulier