Kantinedienst

Kantinecommissie start met online rooster
Vanaf dit seizoen werkt de kantinecommissie samen met VrijwilligersTekort.nl. Dit is een online vrijwilligersplanner om de kantinediensten in te roosteren. Hiermee is het mogelijk via onze eigen website een actueel rooster in te zien. Daarbij is onderling ruilen eenvoudiger en vooraf ontvang je automatisch een herinneringsmail. Hiermee behoort de lijst per mail en sms’jes van kantinebeheerder tot de verleden tijd. Ruim 500 verenigingen maken al gebruik van dit online rooster.

Registreren
Registreren klik hier is benodigd! Een nieuwe werkwijze is altijd even wennen. Daarbij is klein beetje hulp van de kantinevrijwilligers nodig om het uiteindelijk jezelf makkelijker te maken. Alle kantinevrijwilligers ontvangen een mail met een uitnodiging om te registreren in het online rooster, zodat je jouw kantinedienst alvast kunt vastleggen in je agenda!

Online rooster
Hieronder vind je een actueel online rooster per week. Het rooster per dag of maand bekijken is mogelijk via de tabs linksboven. Bij dubbelklik op een takenblok zie je wie de kantinevrijwilligers zijn op betreffende dag. Zodra je inlogt krijgt je inzicht wanneer jouw aankomende taak/taken zijn. In het online rooster zie dan ook jouw initialen of avatar terug bij jouw takenblok.

Sleutelbeheer
Naast het online rooster zal ook het sleutelbeheer enigszins wijzigen met als doel het eenvoudiger te maken voor onze vrijwilligers. Meer informatie hierover volgt via nadere instructies per mail en jouw eigen brievenbus.

Voor vragen en/of verbeteringen: kantine@svdalfsen.nl