BEKER | Dalfsen 1 stunt in Nijverdal bij eersteklasser De Zweef!

Dalfsen 1 heeft woensdagavond voor een grote stunt gezorgd in het bekertoernooi. In Nijverdal was de ploeg met 0-1 te sterk voor eersteklasser De Zweef.

Het enige doelpunt van de wedstrijd viel een minuut of tien voor rust. Een terugspeelbal van De Zweef belandde niet netjes in de voeten bij de keeper, maar rolde rechtstreeks het eigen doel in.

Ondanks het feit dat de treffer op curieuze wijze tot stand kwam, viel op de Dalfser overwinning niets af te dingen. De roodgele formatie legde het beste voetbal op de mat en creëerde voldoende kansen om de voorsprong verder uit te bouwen.

Dankzij deze stunt van formaat bereikt Dalfsen 1 de tweede knock-outronde van het bekertoernooi. Op dinsdag 14 november wordt door middel van loting de volgende tegenstander bekend. Het vizier gaat nu eerst weer op de competitie, daarin staat zondag in Nieuwleusen de derby tegen USV op het programma.